Vizitka autobazaru

Autobazar zařazen do kategorieČástečné informaceČástečné informace

AC Dodávky s.r.o.

180 00 Praha 8 - Libeň

GSM: www.acdodavky.cz
Výborné 100% - hodnotili 4 uživatelé

Hodnocení autobazaru

Únor 2017
15.2.2017 7:48
Hodnocení uživatele Karel Jakoubek1268 (Člen)100%100%

Profesionální přístup

Před měsícem jsem si koupil dodávku IVECO. V bazaru mi se vším poradili, auto je na své km v dobrém stavu. Jednání proběhlo rychle a bez jakýchkoliv problémů :)

10.2.2017 9:24
Hodnocení uživatele Pepa Král1258 (Člen)100%100%

Za mne, SPOKOJENOST

Jsou velký, mají výběr a poradili. To, co jsem si vybral funguje! Za mně, SPOKOJENOST NA 100%. ÚžasnýSmějící se

Prosinec 2016
12.12.2016 21:21
Hodnocení uživatele zbynek fanta1186 (Člen)100%100%

dobry bazar

Bazar je dobrý, mohu ho jen doporučit. Super výběr a fajn ceny. Žádný podvody, to tady píše snad jen závistivá konkurence. Na mě byli milí a vůz jsem vybral docela snadno, opravdu bylo z čeho vybírat. Za mě super!

Únor 2016
17.2.2016 18:57
Hodnocení uživatele Michal Kovalda1210 (Člen)-1%nehodnoceno

Buďte soudní, nic tam nekupujte..

Zakoupen automobil, po 14dnech nepojízdný, zjištěno stočení o 20tis km. Podána reklamace, předžalobní výzva, žaloba a čekámesoud. Z firmy na nic nereagují. Nedoporučil bych ani nejhoršímu nepříteli. Koupit si auto za 400k a koukat na něj půl roku jak stojí v garáži zatímco vy čekáte na soud..V případě zájmu rád podám info na 778545564, emailu [email protected]. Ukážu i kupní smlouvu jako důkaz, žalobu, cokoli. Jen tam proboha nic nekupujte.A to bylo řečí při nákupu..

Teď sem zase někdo připíše jak jsou to lži a jak nikdo u nich nic takového nekupoval atp.

Jen se mi ozvěte, rád podám odstrašující důkaz.

Heký den.

Únor 2017
10.2.2017 9:22
Hodnocení uživatele Pepa Král1258 (Člen)

Re: Buďte soudní, nic tam nekupujte..

No nevím, ja jsem byl spokojenej !

Leden 2016
14.1.2016 12:43
Hodnocení uživatele misa1207 (Člen)-1%nehodnoceno

dobry bazar

Taky se chci podělit o pozitivní zkušenost, i když moc často pozitvivní hodnocení nedávám. ALe když jsem si ted vybiral u AC Dodavek novou dodavku, prekvapil me jejich vstricny pristup i velky vyber vozu. Pan se nam venoval skoro dve hodiny a nakonec jsme vybrali Renault Kangoo - mrazák a dobře jsme udělali, nemuzu si ho vynachvalit - top stav i nemnoho najetych km. 

Listopad 2015
24.11.2015 21:11
Hodnocení uživatele karolex1203 (Člen)100%100%

super přístup

“Dobrý den,chci se podělit o super zkušenost stímto prodejcem aut.Jako jeden z mála bazarů nemají šílené přeplatky na úvěru.Minulý týden jsem koupil plachtovou Dailynu(stav dle očekávání-žádnej naleštěnej vrak).Když my prodávající spočítal přeplatek tak jsme s kolegou valili oči skoro stejný jak v hotovosti.A perfektní přístup člověka co nám vozidlo ukazoval bylo vidět že to mu vopravdu rozumí a nemaže nám med kolem pusy.Takže můžu jedině doporučit.Pro další dodávku jedině semSmějící se

19.11.2015 21:27
Hodnocení uživatele Kamil Sychravý1202 (Člen)-1%nehodnoceno

Kvalitni bazar

Před 3 měsíci jsem si koupil Craftera od AC DODAVKY. Po měsíci začal bouchat zadek auta od podvozku. Po telefonické domluvě jsem do bazaru auto přivezl (mám to 220km). Auto mi zkontrolovali, zjistili vadu tlumiče a vše ještě ten den opravili na vlastní náklady. Zůstal jsem v němém úžasu, že se ke mě chovali velice slušně a profesionálně. Za mě rozhodně palec nahoru. Kamil Sychravý