Vizitka autobazaru

Autobazar zařazen do kategorieČástečné informaceČástečné informace

AutoESA

102 00 Praha

Výborné 83% - hodnotilo 7 uživatelů

Hodnocení autobazaru

Duben 2020
16.4.2020 12:17
Hodnocení uživatele Ivana Chlupová4809 (Člen)-1%nehodnoceno

Auto ESA recenze

Rozhodně nedoporučuji.Chtěla jsem zakoupit Smart Fortwo za akční cenu 70.000,- při koupi na splátky (nebo 95.000,- za hotové). Na kalkulačce splátek jsem vybrala nejvyšší možnou akontaci 70% a nejkratší dobu splátek 12 měsíců. Po propočtu vyšlo, že zaplatím 77.500,- Kč. Toto jsem si nechala telefonicky potvrdit.Z klientského centra mi bylo sděleno, že akontace a vše ostatní se odvíjí od částky 95.000,-. Kam bych se s cenou vozu dostala jsem se už nedozvěděla, protože jsem s díky nabídku odmítla.Přestože každý s kým jsem byla telefonicky ve spojení byl příjemný, považuji obchodní politiku bazaru za podvod a velmi nekorektní jednání.

Únor 2017
6.2.2017 9:45
Hodnocení uživatele Milosh1249 (Člen)20%20%

Špatná zkušenost v Auto Esa

Inzerované auto o které jsem měl zájem nebylo na pobočce. Prodejce mi chtěl vnutit jiné auto, prý běžná praxe jak nalákat lidi do autobazaru a pak jim namazat med kolem pusy a prodat jim to co nechtějí!

Listopad 2016
16.11.2016 10:03
Hodnocení uživatele Starý Jan1230 (Člen)100%100%

Auto esa recenze

Bazar jsem si dal jako posledni moznost kde bych koupil ojety auto. Ani ne protoze bych jim neveril, ale radsi si koupim auto od dobryho znamiho. Kdyz sem pak shanel tak nabídka zadna, takze jsem zkusil esa na jedno doporuceni co jsem dostal. Chtel jsem svoje druhy trojkovy bmw ktery jsem tam sehnal a nikde zadnej pruser nebyl. Neco jsem povymenil ve svoji dilne a auto je super. Bavoraci jsou takovej muj konicek a docela se v nich vyznam, nahradni dily mam i kamose v servisu, takze nebylo co resit.  

Říjen 2016
19.10.2016 16:03
Hodnocení uživatele Mirek1228 (Člen)80%80%

auto Esa recenze

Bral jsem si od nich auto na splátky, chtěl jsem splátky maximálně na pět let, podle kalkulačky na webu to vypadalo výhodně. Auta jsem vybíral pak na místě v rozmezí od 150 000 - 220 000kč a výběr byl slušný.  Rozhodoval jsem se mezi Renaultem a Huyndai.. Renaunlt byl celkem nabitej elektronikou a vším možným, sice to vypadá hezky a usnadňuje to práci, ale zároveň je tam víc, co může přestat fungovat zvlášť u auta z druhý ruky. Nechtěl jsem to riskovat a zvolil huyndai, která měla průměrnou výbavu, klimoška, elektrická okýnka atd. Nenadchne ani neurazí, ale na silnici se mi moc líbila. Žádost o půjčku proběhla během hoďky i sepsání papírů. Za mě spokojenost.

Září 2016
22.9.2016 16:10
Hodnocení uživatele Karel Janeček 1224 (Člen)80%80%

Auto Esa Zkušenosti

Nejsem zastánce nákupů v bazarech a když jsem kupoval ojetý auto, tak od známých nebo na dobré doporučení. Do auto Esa jsem jel doprovodit kamaráda (protože autum celkem rozumim), kde jsem zkusil nahlídnout pod pokličku, aby nekoupil nějakej šrot. Líbilo se mi, že je auto v dobrém stavu, až na maličkosti, jinak odpovídalo popisu a překvapil mě přístup obchodníků, který nebyl dotěrný (to přímo nesnášim). Nákupní proces proběhl rychle a ne že bych začal věřit  bazarům, ale tady nebyl žádnej velkej problém.

Srpen 2016
2.8.2016 20:13
Hodnocení uživatele Milan1222 (Člen)100%100%

Recenze autobazaru Auto Esa

Sice jsem v Auto Esa byl poprvé a náhodou na inzerát, který mě moc nezaujal. Ale jsem jsem kolem, tak jsem tu nabídku vzal na milost a zastavil jsem se i tam. A auto (Hyundai i30) nevypadal z fotek nic moc, ale v reálu vypadal skoro jako nový, měl málo najeto a i tak vypadal. I když to auto není nějaká desinovka, ale zase ceny jsou přijatelnější a ten stav mě přesvědčil a nakonec jsem s nimi domluvil, jsem spokojen.

Červen 2016
13.6.2016 21:13
Hodnocení uživatele Karel Navrátil1220 (Člen)100%100%

Zkušenosti Auto Esa

Pro mě teda nic spešl, ale když prostě nemáte na nový auto, tak musíte do bazaru. Auto jsem u nich bral na úvěr, ale už to mám splacený. Přeplatek nebyl žádná hrůza, ale když prostě nemáte v kapse dost hotovosti, tak nic nenaděláte. Naopak jsem rád, že už to bazary nabízej sami a nemusím ještě lítat někde po bankách. Auto je samo sebou supr, vrak bych si přece nevybral. Takže suma sumárum v klidu bazar.

Květen 2016
4.5.2016 14:00
Hodnocení uživatele Jan Dostál1218 (Člen)100%100%

Auto Esa recenze

Auto jsem tu kupoval asi před rokem a pořád mi to jezdí. Chtěl jsem nějakou mladší audinu a nejlíp SUV, ale nechtěl jsem si kupovat funglovku. Auta hrozně rychle ztrácí na hodnotě, takže radši investuju peníze někam jinam. Koupil jsem si u nich Q5 v tří litru, ucházející stav, z boku byla trošku odřená, ale nic co by mi kámoš nespravil.