Vizitka autobazaru

Autobazar zařazen do kategorieKompletní informaceKompletní informace

DAVO CAR s.r.o.

www.davocar.cz
259 01 Olbramovice 203; Votice

Výborné 70% - hodnotilo 8 uživatelů

Hodnocení autobazaru

Srpen 2020
24.8.2020 19:36
Hodnocení uživatele Ondřej Pour5356 (Člen)-1%nehodnoceno

Už nikdy více!!!

V tomto bazaru jsem si vyhlídl na první pohled krásného Forda Focuse, 1.5, Ecoboost za 254999 Kč. Pan prodejce mi na místě sdělil, že je vozidlo nebourané a nestříkané - prostě úplně v pořádku. Nicméně mi bylo povoleno (za 1500 Kč), že mi vozidlo převezou do mého servisu v Praze. Po prohlídce mi bylo sděleno, že je vozidlo komplet celé stříkané, bourané ma zadní část vozidla, dokonce i vyletěli airbagy, neoriginalně sešité sedadlo od airbagu atd., atd... naštěstí jsem tedy přišel "jen" o 1500 Kč a ne o 255000 Kč.. Tomuto vozidlu se vyhněte velkým obloukem!

Únor 2020
8.2.2020 10:34
Hodnocení uživatele Klára Kantová4581 (Člen)20%20%

Neseriózní jednání

Nezamlouvat si auto v Davo Car!!! Ve středu jsme si zamluvili auto v Davo Car Benešov s tím, že si ho vyzvedneme v sobotu, protože jsme z daleka. Jasně, není problém. Naštěstí tam v sobotu ráno muž ještě zavolal a auto prodané!!! Takto neseriózní jednání bychom od velkého bazaru nečekali.

Teď pročítám recenze na tento autobazar a jsou tak špatné, že možná dobře, že to takto dopadlo. 

Duben 2017
13.4.2017 7:54
Hodnocení uživatele Autovlk1301 (Člen)100%100%

Spokojený zákazník

Mé zkušenosti s autocentrem Davocar včetně servisu jsou pozitivní. Jako firma www.autovlk.cz přes uvedenou společnot prodávám vozidla v komisním prodeji. Vozidlo mi prověří přes společnost Cebia, prohlédnou na již zmíněném servise a dále vozidlo celé vyčistí a projede mycí linkou. Děkuji Vlk

Březen 2017
13.3.2017 12:43
Hodnocení uživatele Marek Prudký1293 (Člen)100%100%

Palec hore

Slušnej bazar, milí lidé, suprový prostředí. Nejvíc mě dostala ta jejich myčka… Až pojedu zase kolem a budu mít špinavý auto, zastavim se.

Únor 2017
20.2.2017 10:21
Hodnocení uživatele Jirka1275 (Člen)-1%nehodnoceno

Zkušenost

Měl jsem zde vybranou škodu octavii 1.9 TDI, na pohled jak nová,ale na to však auto nejezdí, podle popisu který jsem si přečet se auto zdálo jako naprosto solidní,ale opak byl pravdou. Přijel jsem se svým kamarádem automechanikem auto omrknout v reálu a opravdu jedním slovem "šílenost". Ještě, že nepatřím mezi hlupáky a nejdřív než něco koupím řádně si to prohlídnu do detailů.

Březen 2016
24.3.2016 23:50
Hodnocení uživatele Zdeněk Chlum1215 (Člen)-1%nehodnoceno

Doporučuji

V Davocaru jsem si koupil před dvěma měsíci škodu octavia 2.0tdi a jsem maximálně spokojen. Jednalo se o dovoz ze zahraničí s úplnou servisní dokumentací a dle fotek TOP stav. Byl jsem mile překvapen jelikož vůz byl opravdu ve stavu takovém jaký byl inzerován. Zatím mám najeto 6400km a jsem spokojen. Nemám výhradu naprosto k ničemu včetně vyřízení dokladů. Tento bazar mne mile překvapil stavem většiny vozů jelikož nebyl zdaleka jediný který jsem kdy navštívil a v záplavě podvodníků velmi příjemná změna. Čekací dobu jsem si zkrátil s manželkou obhlídkou aut které tam mají a obzvlášť v showroomu jsem byl nadšený :-) velmi dobrá zkušenost. Doporučuji

13.3.2016 15:27
Hodnocení uživatele Nápravník Adam1214 (Člen)100%100%

Recenze DAVOCAR - hodnocení autobazaru

Probírám se recenzemi a musím podotknout jednu důležitou věc, která je asi jasná každému dospělému člověku.  Recenze, ty kladné totiž napíše jen minimum lidí. A pokud si dáme na misku vah Spokojené recenze proti naštvaným recenzím, jednoznačně vyhrávájí ty záporné. A proč? No, protože  pokud jste spokojen, asi vás nenapadne po klidně proběhlé koupi dojet domů a sednout k počítači a psát pochvalu. To neudělá skoro nikdo.

Každý den jezdím kolem bazaru DAVOCAR do práce a z práce. stejnou cestou jezdím už několik let. Baví mě pozorovat, že tam pořád něco děje, jak se ten areál rozrůstá a během těch několika let doslova změnil podobu. Jedním z důvodů bude asi to, že to dělají dobře a dělají to s citem pro věc. Jen málokomu se v dnešní době daří a úspěch bývá většinou krutě potrestán. Věřím, že se občas chybička vloudí a upřímně, pokud si kupuji opotřebovanou věc u které zná pravou- skutečnou historii jen majitel, musím ve skrytu duše počítat s jistými rozdílnými vlastnostmi oproti věci nové.

Dcera chtěla ke kulatinám auto.  Sedla si s kamarádkami a partnerem k počítači a vybrali několik vozů, které se jim líbily.  Jeli jsme do AAA Auto, Auto Esa a objeli jsme  i pár menších autobazarů. Nakonec jsme skončili v autobazaru Davocar. Jel jsem tam s pocitem, že už je znám, když kolem denně  jezdím. Musím konstatovat, že Davocar měl nejlépe upravené prostředí a auta se jen leskla. Majitel asi hodně dbá na čistotu a vzhled. Nakonec jsme si  vybrali  Octavii. Poučeni tady z vašich recenzí,  jsme jeli do servisu. Nechali jsme si vyjet historii vozu a zkontrolovat stav. Všechno sedělo. Jediné, co nám v servisu doporučili, byla výměna  brzdových destiček.

Takže závěrem, za nás Davocar jednoznačně ANO, i přes profesionální přístup  je můžu pochválit za milé chování k nám i  naší malé upovídané vnučce, která si mohla během vyřizování formalit  pohrát u dětského stolečku.

To samozřejmě neznamená, že další Octávka prodaná v Davocaru nemůže mít problémy, ale naše je v pořádku. Všem doporučuji si auto nechat prohlédnout  v servisu, a pak by vás nemělo nic překvapit.

13.3.2016 15:25
Hodnocení uživatele Nápravník Adam1214 (Člen)-1%nehodnoceno

Recenze DAVOCAR - hodnocení autobazaru

Probírám se recenzemi a musím podotknout jednu důležitou věc, která je asi jasná každému dospělému člověku.  Recenze, ty kladné totiž napíše jen minimum lidí. A pokud si dáme na misku vah Spokojené recenze proti naštvaným recenzím, jednoznačně vyhrávájí ty záporné. A proč? No, protože  pokud jste spokojen, asi vás nenapadne po klidně proběhlé koupi dojet domů a sednout k počítači a psát pochvalu. To neudělá skoro nikdo.

Každý den jezdím kolem bazaru DAVOCAR do práce a z práce. stejnou cestou jezdím už několik let. Baví mě pozorovat, že tam pořád něco děje, jak se ten areál rozrůstá a během těch několika let doslova změnil podobu. Jedním z důvodů bude asi to, že to dělají dobře a dělají to s citem pro věc. Jen málokomu se v dnešní době daří a úspěch bývá většinou krutě potrestán. Věřím, že se občas chybička vloudí a upřímně, pokud si kupuji opotřebovanou věc u které zná pravou- skutečnou historii jen majitel, musím ve skrytu duše počítat s jistými rozdílnými vlastnostmi oproti věci nové.

Dcera chtěla ke kulatinám auto.  Sedla si s kamarádkami a partnerem k počítači a vybrali několik vozů, které se jim líbily.  Jeli jsme do AAA Auto, Auto Esa a objeli jsme  i pár menších autobazarů. Nakonec jsme skončili v autobazaru Davocar. Jel jsem tam s pocitem, že už je znám, když kolem denně  jezdím. Musím konstatovat, že Davocar měl nejlépe upravené prostředí a auta se jen leskla. Majitel asi hodně dbá na čistotu a vzhled. Nakonec jsme si  vybrali  Octavii. Poučeni tady z vašich recenzí,  jsme jeli do servisu. Nechali jsme si vyjet historii vozu a zkontrolovat stav. Všechno sedělo. Jediné, co nám v servisu doporučili, byla výměna  brzdových destiček.

Takže závěrem, za nás Davocar jednoznačně ANO, i přes profesionální přístup  je můžu pochválit za milé chování k nám i  naší malé upovídané vnučce, která si mohla během vyřizování formalit  pohrát u dětského stolečku.

To samozřejmě neznamená, že další Octávka prodaná v Davocaru nemůže mít problémy, ale naše je v pořádku. Všem doporučuji si auto nechat prohlédnout  v servisu, a pak by vás nemělo nic překvapit.

 

 

Leden 2016
25.1.2016 14:44
Hodnocení uživatele Tomáš Karafa1208 (Člen)20%20%

DAVOCAR už nikdy !!!

Autobazar Davocar nedoporučuji !!! Mrzí mne , že jsem si recenze nepřečetl dříve – je na ně mnoho negativních recenzí ( a já osobně mám podezření , jestli ty pozitivní recenze si náhodou nepíšou oni sami ) .... a teď moje zkušenost s autobazarem Davocar :

V listopadu 2015 jsem sháněl nějakou starší dodávku . Na internetu jsem si vyhlédl i jednu v autobazaru Davocar v Olbramovicích – Citroen Jumper , rv. 2005 , cena 129 999 kč , údajně najeto pouze 164 000 km ( dodávky tohodle stáří můžou mít najeto klidně 300 – 400 – i 500 000 km ) . Sice jsem byl skeptický , ale v inzerátu bylo napsáno " SERVISNÍ KNIHA !!! ... certifikát o najetých km od firmy CEBIA !!! " . Taky na fotkách vypadal velmi zachovale . Tak sem se tam jel podívat . První dojem z autobazaru byl velmi dobrý – vystupování personálu profesonální , všude čisto , vše perfektně naaranžované . K dodávce samotné : svítila tam kontrolka servisního intervalu , při rozjetí zůstávalo zabržděné jedno kolo , které se po nějaké době technikovi podařilo odblokovat . Při zkušební jízdě se žádný problém nevyskytl . Prodejce mě ještě upozornil , že k ceně je třeba připočíst cenu za certifikát o najetých kilometrech od Cebie a "prodejní služby" , to vše v ceně 3800 Kč (později jsem zjistil , že jedinou cenu z toho má kolek na přepis auta – myslím 800 kč , zbytek nemá cenu ani toho papíru , na kterém je to napsané ) . A dané služby odmítnout nelze ! Když jsem řekl , že by museli slevit , zavolal nějakého "šéfa" , který mi mírně arogantně vystvětlil , že co bych jako nechtěl za tak pěknou dodávku a haněl ostatní autobazary , že prý stáčí kilometry ... nicméně mi nábídl , že mi za zvýhodněnou cenu ( něco přes 2000 kč !!! ) nechá vyměnit olej a prodejní služby ( těch 3800 kč navíc ) by byly zdarma . Načež jsem poděkoval a odjel . Neujel jsem ani 5 km , a zvonil mi mobil , kde se mě prodejce snažil přesvědčit , abych se vrátil s tím , že mi ten olej udělají za asi 600 . Po chvíli dohadování se mu tedy povedlo mně přesvědčit . Vrátil sem se , podepsal rezervační smlouvu na dodávku za 130 000 ( konečná cena ) , výměnu oleje ( 600 ) a složil zálohu 10 000 Kč s tím , že se musím o pár dní později vrátit s druhým řidičem , abysme dodávku odvezli . Až potud se nic výrazně nevymykalo mojí představě o nákupu auta v autobazaru .

Problémy začaly , když sem se vrátil o několik dní později , abych si dodávku převzal . Podotýkám , že v ten moment jsem už měl složenou NEVRATNOU zálohu 10 000 ( z mojí strany velká chyba ) . Čili : po chvíli čekání si mě odvedla do kanceláře jedna pracovnice autobazaru , kde jsem předpokládal , že podepíšu smlouvy , doplatím dodávku a během půl hodiny pojedu . Byl jsem na omylu . Po chvíli ťukání do počítače mi začala líčit , jestli si jsem vědomý , že se jedná o staré auto , které se může každou chvíli porouchat a že oni nabízejí prodlouženou záruku a začala mi povídat , jak je skvělá a co všechno to kryje . Soustavně jsem jí odmítal , že to nechci , ale řekla mi , že to má v popisu práce a že mi to říct musí . POPRVÉ jsem si řekl , že kdybych neměl složenou tu zálohu , tak bych se v ten moment zvedl a už by mě tam nikdo nikdy neviděl . Nicméně takhle mi nezbylo než poslouchat , jak za POUHÝCH 12 500 Kč ( cena auta 130 000 ) by mi záruka kryla ty nejtrvanlivější části auta na jeden rok , přičemž cena jednoho plnění by byla maximálně 25 000 a celkova vyplacená částka 50 000 ( čili maximálně 2 x 25 000 , při ceně pojištění 12 000 !!!! ) . Kyž asi po půl hodině viděla , že mi to fakt neprodá , tak začala s tím , jestli nechci auto na úvěr ( já jsem předtím jasně deklaroval , že budu platit v hotovosti a že peníze mám s sebou ) . Když sem jí opět upozornil , že budu platit v hotovosti , tak mě zase odbyla s tm , že to má v popisu práce a že mi to říct musí . To jsem si PODRUHÉ řekl , že kdybych neměl složenou tu zálohu , tak bych se zvedl a už by mě tam nikdo nikdy neviděl . Takže mi tam vykládala , jak je ten úvěr výhodný , přestože sem měl v kapse 120 000 a pořád sem jí opakoval , že žádný úvěr nechci . Když po další asi půl hodině viděla , že mě na ten úvěr fakt neukecá , došla pro nějakého "šéfa" ( jméno sem zapomněl ) a začalo to nanovo . Že prý jak je to výhodné a jak si mám vzít auto na úvěr a peníze v hotovosti si nechat a zohdnotit je jinde ... bla bla bla .... nekonečný . Když i šéf viděl , že prostě budu platit jenom v hotovosti , tak jsme se po asi hodině a půl konečně dostali ke smlouvám . Mezi jinýma papírama k podpisu tam byl i protokol popisující stav vozidla , podle kterého na autě bylo všechno rezavé , opotřebované , se sníženou účinností a tekl z toho olej . Což se nezakládalo na pravdě a asi to bude jejich způsob , jak se zbavit případné zákonné odpovědnosti za skryté vady . Čili jem řekl , že tohle jim prostě nepodepíšu , protože to neodpovídá skutečnosti . Takže další dohadování , volání technika , plazení se pod autem a po nějaké době technik sám připustil , že u všech – i zánovních aut – je protokol úplně stejný ( tzn. výčet korozí , opotřebení a úniků oleje ) . Bohužel , opět se dostala ke slovu skutečnost , že už jsem měl zaplacenou zálohu 10 000 , která by mi při odstoupení od smlouvy propadla a autobazar by měl zisk 10 000 za nic .Takže sem si akorát POTŘETÍ moh říct , že kdybych neměl složenou tu zálohu , tak bych se sebral a už by mě tam nikdo nikdy neviděl . Takže mi nezbylo než podepsat . Pak ještě přišli s tím , že když mi už jako poskytli tu slevu na auto ( tim měli na mysli , že mi neúčtovali ty předražené služby za 3800 ) , že by chtěli , abych přispěl na jejich charitativní projekt 10% z částky slevy . Když sem řekl , že nepřispěju , tak se pokusili mě citově vydírat , že to pan Babák ( asi se tak jmenuje prodejce , nejsem si jistý ) bude MUSET zaplatit ZA MĚ !!! V tu dobu už sem na ně byl naXXXXX , takže sem řekl , že mi to je jedno . Pak jsme se konečně dostali k zaplacení , předání klíče ( jednoho ) a mohl sem jet - vytočenej do běla , ale byl sem rád , že to mám za sebou .

DOMA : říkám si - já sem vlastně v tom shonu a výmývání mozku zapoměl na to , že se chci podívat na tu servisní knížku !!! ... prohledávám dokumenty , serviska nikde . A v rámci prohledávání dokumentů sem poprvé spatřil certifikát od Cebie , který paní v kanceláři ani slovem nezmínila a nějak nepozorovaně ho vpravila do desek , aniž bych si toho všiml . A tam bylo napsáno doslova toto : " Aktuálně v systému Cebia REPORT není dostatek záznamů pro jednoznačné posouzení stavu tachometru" . Když sem tam volal , tak mi řekli , že to je kvůli chybějící servisní knížce . A při opětovném procházení smlouvy jsem zjistil , že tam je napsáno "předány 2 klíče" ... a měl sem jenom jeden . Takže telefonát do autobazaru , kde mi po chvilce pátrání řekli , že auto servisku nikdy nemělo a klíč je k tomu jenom jeden . Sice byli zdvořilí , nicméně snaha nulová . Teprve když jsem je upozornil na skutečnost , že jsem pořídil printscreen inzerátu , který už stihli smazat , kde je serviska deklarovaná , tak se alespoň byli ochotni se mnou bavit . A po nesčetných telefonátech a emailech jsme dospěli k následujícímu : za chybějící servisní knížku a chybějící druhý klíč mi zaplatí výrobu druhého klíče ( cena asi 3700 Kc ) . Přišlo mi to dost málo , ale při představě , že si budu muset sehnat druhého řidiče , jet tam a dohadovat se s nima o vrácení auta z důvodu "vadného plnění" ( tak se to právně jmenuje ) , tak sem na to přistoupil . To bylo na konci listopadu . A po pouhých dvou měsících neustálých urgencí , "nedorozumění" , telefonátů se mi konečně podařilo je dostrkat k tomu , aby alespoň splnili to málo , k čemu se zavázali .

Jinak s dodávkou jsem najel zatím málo , asi 500 km ( používám ji jenom nárazově ) a zaplaťpámbůh to jezdí . Dodatečně zjištěné závady : držák otevřených zadních ze utržený , takže zadní zveře nedrží otevřené. Jedna zadní svítilna je rozbitá . Ale to samo o sobě není nic hrozného . Nicméně zkušenost s autobazarem Davocar naprosto tristní . Podal jsem na ně podnět k ČOI a k živnostenskému odboru magistrátu hl.m.Prahy pro nekalé obchodní praktiky . NIKDY VÍCE .

DAVOCAR už nikdy !!!DAVOCAR už nikdy !!!DAVOCAR už nikdy !!!
8.1.2016 13:08
Hodnocení uživatele Hana Jakešová1206 (Člen)100%100%

Spokpojená zákaznice

Usmívající seDobrý den, nemohu nikomu vyvracet jeho zkušenosti s autobazarem DAVO CAR, ale musím se podělit i o svou zkušenost jako žena autům moc nerozumím proto když jsem si chtěla koupit vůz v autobazaru měla jsem z toho trochu obavy. Vzala jsem si na pomoc souseda, který není sice automechanik, ale rozumí tomu určitě víc než já i on mě trochu odrazoval s tím, že pro mě jako pro ženskou by bylo lepší koupit nový vůz. Ale já si vyhlédla v davocaru nádhernou AUDI A3, červená barva ostatní jsme jako žena moc neřešila :) . Můj soused, který se mnou jel na inzerát do davocaru mě od toho odrazoval, že to bude bourané a ten první majitel bůhví jak to bude. První dojem už byl prodejce opravdu, úplně normální nic nám netlačil, nechal to technika prohlédnout mů soused byl až nervozní, že tam nemůže nic najít to auto bylo opravdu jako nové :) . Nakonec jsem ještě k úvěru dostala pojištění zdarma tak i kdyby s tím cokoliv bylo nemusím to platit prý mám opravy na 2 roky zdarma tak uvidíme až bude potřeba nějaká oprava i když doufám, že to nenastane. Tak to je jen pár řádků asi to tady čtou víc muži, ale můj názor je, že jsem byla v davocaru spokojená zákaznice.Hanka Jakešová

Říjen 2015
9.10.2015 21:24
Hodnocení uživatele Petr Vlček1194 (Člen)20%20%

Davocar nebrat

rozhodně tady už NE !!!

9.10.2015 21:19
Hodnocení uživatele Petr Vlček1194 (Člen)-1%nehodnoceno

PODVOD !?

Při koupi auta mi sdělili, že auto nemá filtr pevných částic jaké bylo zděšení když do dvou dnů se rozsvítila kontrolka. PODVOD !!! A reakce Davocaru, žádná nezájem a ruce pryč, klasické výmluvy i když máte další dva svědky, kteří vše viděli a slyšeli od začátku. A při opětovné návštěvě ten samý prodejce tvrdí, že to není možné, protože to auto nemá filtr pevných částic. Je na svém místě nebo úmysl?! Asi se není co divit, když manager, který přišel z AAA mluví o něčem jiném než vy reklamujete a paní na smlouvy z Auto Esa. Slušné chování jen když uděláte co chtějí a kam Vás vmanipulují.A zkušenost? Jinde jsou k Vám, alespoň slušní když přijdete po druhé, ale tady? :(((

Září 2015
30.9.2015 16:45
Hodnocení uživatele Jan Kolnar1193 (Člen)100%100%

Davocar zkušenost

Tuto firmu mohu jen doporučit.Velmi příjemné jednáni s přijímacím technikem. Kvalita vozu odpovídá ceně. Vlastním již druhý automobil z tohoto bazaru a nadále jim zachovám přízeň

Jan Kolnar

21.9.2015 12:06
Hodnocení uživatele Eva Kamplova1191 (Člen)-1%nehodnoceno

Slušný bazar

10. 9. 2015 jsem v autobazaru koupila Megana 1,6i z roku 2008 za 77 tisíc. Na koupi vozu se mnou přišel můj automechanik, který Renaulty opravuje celý život a má bohaté zkušenosti – já autům moc nerozumím a jsem jen uživatelka. Kupovat ojeté auto bez odborníka považuji za šetření a již jednou se mně to nevyplatilo je to šetření na nesprávném místě. V Davocaru s tím neměli problém naopak mně nabízeli i prohlídku v autorizovaném servisu tam bych si to, ale musela zaplatit. Vybírali jsme ze 2 Meganů. Jsem realistka a tak jsem nehledala  dokonalý vůz, ale co nejlepší variantu pro poměr „cena – výkon“. Automechanik provedl diagnostiku napíchnutím na notebook, který měl svůj v Davocaru nám nabízeli i diagnostiku v jejich novém servisu, ale raději věřím známemu. Můj automechanik provedl i prohlídku vozu zespoda na rampě s důkladným projetím vozu. Diagnostika ukázala slabou autobaterii, projetí  hůře fungující jednotku elektronického plynu a prohlídka na rampě drobné nepodstatné opravy na karoserii vozu, ale podle technika je u sedmiletého vozu normální. Jinak vše bylo v pořádku v rámci věku a najetých km auta, které bylo zřejmě slušně servisováno alespoň dle servisní knížky.  Autobaterii vyřešil pan prodejce  tím, že mi dal novou již před začátkem prohlídky. Připomínku na nedostatečnost jednotky elektronického plynu akceptoval tak, že jsme se domluvili na slevě 2000 Kč z původní ceny 79 tisíc. Drobnou opravu karoserie a laku jsem po poradě s mým automechanikem akceptovala. S jednáním prodejce  jsem byla spokojena, bylo věcné a vstřícné. Při známkování jako ve škole bych hodnotila něco mezi 1- a 2. Vyřizování formalit a „papírování“ v kanceláři bylo pohodové, paní byla rychlá, vše vysvětlila byla v mém věku tak jsme našli společné téma rodina a děti Smějící se