Vizitka autobazaru

Autobazar zařazen do kategorieČástečné informaceČástečné informace

Dodávky Brno s.r.o.

62800 Brno

GSM: http://www.dodavkybrno.cz/
Výborné 100% - hodnotilo 8 uživatelů

Hodnocení autobazaru

Srpen 2017
19.8.2017 13:56
Hodnocení uživatele David Vondrák1320 (Člen)100%100%

Výborný autobazar v Brně

Se službami autobazaru jsem byl moc spokojený, personál ví co prodává, vozy odpovídali stavu. Ocenil jsem i jejich velký výběr dodávek.

Únor 2017
15.2.2017 8:24
Hodnocení uživatele jan vodickar 1270 (Člen)-1%nehodnoceno

super autobazar

Hledal jsem dlouhou dodávku Iveco a tady jsem narazil hned na dvě kvalitní. Pomohli mi vybrat vůz, který více vyhovuje mým potřebám. Sjednání leasingu bylo také bez problému..doporučuji :)

10.2.2017 9:27
Hodnocení uživatele Pepa Král1258 (Člen)100%100%

SUPR !

Lokální firma. Řešil sem více DODÁVEK, napříč ČR. Jsou nějak propojené s ACdodavky , takže mají velký výběr. To, co jsem si vybral funguje! Za mně, SPOKOJENOST NA 100%.ÚžasnýSmějící seUsmívající se

Prosinec 2016
12.12.2016 21:23
Hodnocení uživatele zbynek fanta1186 (Člen)-1%nehodnoceno

super bazar

Můžu jenom doporučovat dál a chválit. Takhle super a snadno jsem si ještě auto nevybral. Výběr byl tentokrát super a přístup prodejců taky. Do ničeho netlačili, ale poradili mi se vším, co jsem potřeboval. Vybráno za chvíli, administrace minimální a vše proběhlo rychle, odjíždělí jsme už v novém. Jen tak dál!

Září 2016
29.9.2016 11:32
Hodnocení uživatele Adela1225 (Člen)100%100%

slusny bazar

Chtela bych pochvalit pristup v Dodavkach, kde jsem byli tento tyden s manzelem vybirat novou dodavku. Nic jsme od nich necekali, ale navzdory tomu nas prekvapil mily prodejce a slusny vyber. Poradili nam se vsim, ukazali auta a nakonec jsme si vybrali renaulta master. Uz jsme ji projeli nekolikrat a zadne vady jsme nezaznamenali. Diky za tento dobry pristup, at vam to vydrzi. 

Březen 2016
8.3.2016 16:13
Hodnocení uživatele lukas madar1213 (Člen)-1%nehodnoceno

ferovy bazar

Chci se podělit o pozitivní zkušenost s tímto bazarem. Opravdu super výběr a auta ve slušném stavu. Nesnaží se vás obelstít jako někde jinde, žádné přetočené km ani bouraná auta. Tedy to co jsem kontroloval, tak to bylo v pohodě. Pak jsem si vybral dodávku, vyplnil papíry a hned jsem jel v novém domů. Ani po měsíci žádná závada zaregistrována nebyla, takže všechno v cajku. Tak jsem se teď dostal sem a chtěl bych proto Dodávky pochválit a doporučit, protože slušných bazarů je málo. 

Únor 2016
10.2.2016 18:16
Hodnocení uživatele Petr Tomasek1209 (Člen)100%100%

Maximalni spokojenost

Libil se mi velky vyber a vstricne chovani personalu. Kvalifikovane mi pomohli s vyberem V klidu me nechali si prostudovat smlouvu. Doporucuji !

Leden 2016
14.1.2016 12:28
Hodnocení uživatele misa1207 (Člen)100%100%

dobry vyber, slusne jednani

Tak Dodavky jsou moje jednicka, za tu dobu co potrebuju ke svemu podnikani auto, tak jsem objel bazaru plno. U Dodavek si vzdycky vyberu a kdyz si nejsem jisty, tak mi poradi. Naposledy jsem vybiral transita a po dlouhem hledani jsem nasel presne co jsem potreboval. Diky za vas cas a ochotu, jen tak dal!

Listopad 2015
5.11.2015 11:14
Hodnocení uživatele sinai1197 (Člen)100%100%

skvely bazar

V Dodavkach me potesili, perferkni pristup k zakaznikovi, super servis a vyber z sirokeho mnozstvi aut. Vybirali jsme dlouho, ale ted sme spokojeni. K Dodavkam se budu urcite vracet, da se tam vybrat slusne auto za dobre penize. Doporucuji s klidem ostatnim. 

5.11.2015 11:12
Hodnocení uživatele Petr Krajny1196 (Člen)100%100%

Vyborny autobazar !

Chtel bych touto cestou podekovat lidem z bazaru Dodavky Brno za pomoc, pri vyberu a nakupu Fordu Tranzitu, ktery jsem si od nich minuly mesic zakoupil. Vse mi ochotne vysvetlili a nenchali me vse odskouset a v klidu si prohlednout. Az si budu kupovat dalsi dodavku, je to pro mne jasna volba !

Červen 2015
4.6.2015 11:58
Hodnocení uživatele zbynek fanta1186 (Člen)100%100%

velký výběr

ja jsem hodně spokojený se dodávkami, vždy mi ochotně poradili a zařídili jsme vše potřebné bez zbytečných průtahů. Využil jsem prodlouženou záruku a výhodný úvěr. S auty všechno v cajku, no prostě nemám co vytknout. Palec nahoru!!!